BluePink BluePink
XHost
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.
Florwin-Blog
HOME / FREE SOFTWARE - drivers /
Bine ati venit la camera de scandal!
Cateva Mazgaleli
 
Info Virus


 

Recomand utilizatorilor de PC sa foloseasca CCleaner si un antivirus cu licenta sau un freeware version.

Pentru a minimaliza riscul de a va smulge parul din cap va recomand sa stocati toate datele personale pe un HDD separat de cel cu sistemul (windows).

In cazul in care computerul dvs. este virusat deconectativa de la internet si folositi cd-ul de instalare a sistemului dvs. pentru a reinstala sistemul pe care il aveti sau folositi cd de backup.

Un antivirus va poate proteja atata timp cat faceti ceea ce va recomanda el. Stiu ca uneori antivirusul poate vedea anumite programe ca fiind virusi, deoarece acele programe nu sunt licentiate si nu pot garanta siguranta computerului dvs.

Recomand ca anumite date precum parole de email, chat si date bancare sa nu fie stocate pe acelasi HDD cu sistemul eventual daca se poate ca sa fie arhivate cu parola.

In ultimul timp pe Internet circula din ce in ce mai multi virusi de toate formele. Criza economica ataca pe toti asa ca si cei care fac virusi au intentia sa faca bani folosinduse de datele dvs. bancare, email si ce site-uri va place sa navigati.

Cu aceasta ocazie las un mesaj celor ce se ocupa cu lupta impotriva fraudei pe internet sa foloseasca si ei Google sau Mirc (undernet) in cautarea retelelor de spam si sa lase lenea poate in felul asta ar avea mai mult succes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Template oferit de xhost.ro
Free Hosting
& sitecreator.ro
Site Builder